Aannemer Stadskanaal

Wilt u graag een nieuwe indeling of meer ruimte in uw woning of bedrijfspand creëren? Dan bent u bij de aannemer Van der Horst in Stadskanaal aan het juiste adres. Wij zijn een bouwbedrijf dat u graag helpt bij de verbouwing van uw pand. Wij zorgen ervoor dat al uw ideeën werkelijkheid worden. Of het nu gaat om een uitbouw, aanbouw of een complete verbouwing, wij realiseren het voor u. De specialisten van Van der Horst luisteren naar al uw wensen en behoeften. Daarnaast komen wij met verhelderende ideeën. Denkt u bijvoorbeeld aan de mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer of het bouwen van een serre voor meer licht. Wij zijn een aannemer in Stadskanaal met ruim 70 jaar ervaring. Van der Horst bekijkt alle gewenste scenario’s voor u.

Prefab bouwen

Het bouwen met prefab is een dienst die wij als aannemer in Stadskanaal aanbieden. Wat is prefab? Dit is een methode waarbij er kant-en-klaar gebouwd wordt. Alle elementen die voor uw woning nodig zijn, worden in onze fabriek op maat gemaakt. Een voordeel aan prefab bouwen is dat er veel sneller en efficiënter gewerkt kan worden. Dit komt doordat minder mensen nodig zijn op de bouwplaats en er nauwelijks met het weer rekening gehouden hoeft te worden. Daarnaast bepaalt u zelf de indeling. Wij zijn de aannemer in Stadskanaal die u voorziet van prefab systemen voor zowel uw nieuwbouwwoning als uw bedrijfspand.

Aannemer Stadskanaal Voor Prefab Bouwproject

Aannemer voor nieuwbouw Stadskanaal

Heeft u een bouwkavel bemachtigd waarop u uw bedrijfspand of droomhuis wilt laten bouwen? Dan gaat  Van der Horst graag aan de slag met uw nieuwbouwproject in Stadskanaal. Met een professionele en innovatieve blik bekijken en analyseren wij alle mogelijkheden. Zo realiseren wij de woning of het bedrijfspand zoals u dit voor ogen hebt. U bent bij onze aannemer van harte welkom in Stadskanaal om uw wensen en ideeën door te spreken. Tevens beoordelen en bekijken wij uw bouwtekeningen. Wij zijn als bouwbedrijf namelijk bij het hele proces betrokken. Samen werken wij naar uw droomwoning of ideale bedrijfspand toe.

Van Der Horst Als Aannemer Stadskanaal

Contact aannemer Stadskanaal

Bent u benieuwd wat wij als aannemer voor uw woning of bedrijfspand in Stadskanaal kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het verbouwen van uw woning, het prefab bouwen van uw bedrijfspand en het realiseren van uw droomhuis. Wij hebben al meer dan 800 bouwprojecten met succes afgerond en meer dan 185 klanten blij gemaakt. Kiest u voor ons als aannemer in Stadskanaal? Dan toveren wij ook gegarandeerd bij u een lach op het gezicht.