Over ons bouwbedrijf

Bouwbedrijf van der Horst BV, een bedrijf dat al meer dan 70 jaar een begrip vormt in de bouwwereld. Wij zijn een jong, dynamisch en innovatief bedrijf, dat hoge eisen aan zichzelf stelt.

De belangrijkste eis daarvan is waarschijnlijk wel dat bij al onze activiteiten de kwaliteit van de bouwprocessen en het eindproduct centraal staan. Tevens hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu.

Waarin ons bouwbedrijf zich onderscheidt

Ons bedrijf onderscheidt zich in de markt door een sterk regionaal netwerk en een organisatie die een breed scala aan activiteiten uitvoert. Wij verzorgen niet alleen de verbouw of nieuwbouw, maar zijn betrokken bij het gehele proces, van planontwikkeling en verkoop tot uitvoering, onderhoud en nazorg.

Dit heeft geleid tot een klant- en marktgerichte organisatie. In de loop der jaren hebben wij daarbij een uitstekende relatie opgebouwd met opdrachtgevers, architecten, projectontwikkelaars, installateurs, onderaannemers en overige leveranciers.

verlengde-hereweg-groningen

Enthousiast, betrouwbaar en zakelijk

Ons enthousiasme zal altijd samengaan met zakelijke realisme. Hetgeen zich vertaalt in een groeiende organisatie en een uitstekende orderportefeuille. Bovenal streven wij naar stiptheid en betrouwbaarheid, want afspraak is afspraak, hoe snel het project ook opgeleverd moet worden.

Waarom van der Horst?

  • Van der Horst is al meer dan 70 jaar een begrip.
  • Wij zijn méér dan een allround bouwbedrijf.
  • Van der Horst is jong, dynamisch en innovatief.
  • Kwaliteit op proces en resultaat staan centraal.
  • Wij hebben een sterk regionaal netwerk en brede organisatie.
Landhuis bouwbedrijf Emmen
icon 0

jaar ervaring

Al meer dan 70 jaar in begrip in de bouwwereld.

icon 0

Bouwprojecten

Al 867 afgeronde bouwprojecten achter onze naam.

icon 0

klanten

Al meer dan 185 klanten blij gemaakt.

Bouwadvies nodig?

Bouwbedrijf van der Horst bv is een allround bouwbedrijf dat inmiddels een bekende naam heeft opgebouwd in de regio. Wij onderscheiden ons door een sterk regionaal netwerk en wij zijn een organisatie die een breed scala aan activiteiten uitvoert. Bent u op zoek naar bouwadvies op maat? Wij bieden u vrijblijvend advies. Vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen of bel directbellen0591 - 552420