Waarom prefab bouwen?

De grond is bouwrijp, de fundering is gelegd en de nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand kan beginnen. Daarbij kunt u kiezen voor de methode waarbij we ter plekke alles bouwen. Stukje bij beetje in weer en wind. Een foutje is dan sneller gemaakt en dat kost weer tijd en geld. Echter kan het allemaal veel sneller en efficiënter met prefab bouwen. Prefab bouwen betekent kant-en-klaar bouwen en dat is iets waarin Bouwbedrijf van der Horst gespecialiseerd is.

Prefab bouwen volgens al uw woonwensen

In de fabriek maken we alle elementen op maat. Dat heeft als voordeel dat we veel minder afhankelijk zijn van het weer. Bij prefab bouwen weet u precies wat u koopt en wat de prijs is. En het voordeel van prefab bouwen is dat er minder mensen nodig zijn op de bouwplaats.

Deze manier van bouwen mag misschien standaard zijn, maar uiteindelijk bepaalt u de indeling. U geeft aan waar de kozijnen komen, de deuren, stopcontacten en verlichting. Het is immers uw huis of bedrijfspand.

Bekijk wie er u voor gingen

Van bedrijfspanden tot onderwijsgebouwen, van woningen tot opslaghallen. Wij van van der Horst gaan graag elke uitdaging aan. Wij hebben al ruim 1200 bouwprojecten uitgevoerd voor ruim 85 klanten. Bent u benieuwd wie u voor gingen?

Bekijk wie u voorging

bouwbedrijf Horst

Voordelen van prefab op een rij

  • Alle elementen voor uw huis worden bij prefab bouw in de fabriek op maat vervaardigd.
  • Weersomstandigheden zijn in de fabriek niet van invloed, waardoor alle elementen volgens schema geproduceerd kunnen worden.
  • Het vervaardigen in de fabriek levert u niet alleen de beste kwaliteit op, maar het bespaart u ook tijd.
  • Omdat de onderdelen voor uw huis al op maat gemaakt zijn in de fabriek, is uw huis op de bouwplaats binnen zes tot acht weken op te bouwen.

Kortom: kiest u voor prefab bouwen? Dan bespaart u op kosten, kunt u veel sneller uw weer- en winddicht pand naar eigen smaak indelen. Binnen enkele dagen hebben we de verschillende kant-en-klare elementen al geplaatst. En daarom zien we steeds meer klanten die voor deze bouwmethode kiezen.

Nieuwbouw-woning-kantoor-ARCK1

Uitgelichte prefab bouw projecten

Bekijk onze prefab bouw projecten

icon 0

jaar ervaring

Al meer dan 70 jaar in begrip in de bouwwereld.

icon 0

Bouwprojecten

Al 867 afgeronde bouwprojecten achter onze naam.

icon 0

klanten

Al meer dan 185 klanten blij gemaakt.

Bouwadvies nodig?

Wij onderscheiden ons door een sterk regionaal netwerk en wij zijn een organisatie die een breed scala aan activiteiten uitvoert. Bent u op zoek naar bouwadvies op maat?

Offerte aanvragen of bel directbellen0591 - 552420