Aannemersbedrijf Assen

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf in de omgeving van Assen? Zoek dan niet verder. Bouwbedrijf Van der Horst is het aannemersbedrijf waarnaar u op zoek bent. Als een echt begrip in de bouwwereld onderscheidt ons bouwbedrijf zich door een sterk regionaal netwerk. Daarnaast zijn wij ook uniek in de vele activiteiten die wij als aannemersbedrijf in Assen uitvoeren. Wij zijn een bouwbedrijf dat u graag helpt bij het renoveren van uw woning. Of het nu gaat om een ​​aanbouw, uitbouw of een complete renovatie; Van der Horst zorgt ervoor dat al uw ideeën werkelijkheid worden. Alles voor een tevreden klant. Daarom luisteren onze experts naar al uw wensen en behoeften.

Over bouwbedrijf van der Horst

Bouwbedrijf Van der Horst BV is als aannemersbedrijf in Assen al meer dan 70 jaar een begrip in de bouwsector. Wij zijn een jong, dynamisch en innovatief bedrijf dat hoge eisen stelt. Door de jaren heen hebben we uitstekende relaties opgebouwd met opdrachtgevers, architecten, projectontwikkelaars, installateurs, onderaannemers en andere leveranciers. Hierdoor is een klant- en marktgerichte organisatie ontstaan.

Aannemersbedrijf Assen Prefab

De diensten van aannemersbedrijf Assen

Verbouwing

Een nieuwe indeling, meer ruimte of meer licht in huis of uw bedrijf. Uitbouw, aanbouw of complete renovatie. We willen weten wat u denkt, hoe u het wilt en deze ideeën voor u realiseren. Er is veel om uit te kiezen, bijvoorbeeld een veranda voor meer licht en ruimte in de woonkamer. Creëer een extra slaapkamer of studeerkamer met een dakraam of zorg met een verbouwing voor meer werkplekken op uw kantoor. Aannemersbedrijf Assen verzorgt het.

Prefab bouwen

Het voordeel van prefab bouwen is dat er minder mensen nodig zijn op de bouwplaats. Deze manier van bouwen is misschien standaard, maar uiteindelijk bepaalt u de indeling. U wijst de locatie van ramen, deuren, stopcontacten en verlichting aan. Dit wordt tenslotte uw woning of bedrijfspand.

Nieuwbouw

U heeft een kavel gevonden waar u graag uw droomhuis zou willen zien staan. Of misschien wilt u hier wel uw bedrijfspand bouwen! Dan wilt u natuurlijk ook een professioneel bouwbedrijf inschakelen om het werk voor uw nieuwbouw te doen. Ons aannemersbedrijf Van der Horst in Assen zou u graag ontmoeten. We zijn betrokken bij elke stap van het bouwproces.

Voor meer informatie over onze overige diensten, klik hier.

Contact aannemersbedrijf Assen

Geïnteresseerd in aannemersbedrijf Van der Horst in omgeving Assen? Of heeft u advies nodig? Neem gerust contact op met bouwbedrijf Van der Horst. Wij helpen u graag verder.