Aannemersbedrijf Drenthe

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf in Drenthe? Zoek dan niet verder. Bouwbedrijf Van der Horst is de ondernemer die u zoekt. Wij zijn een bouwbedrijf dat u graag helpt bij het renoveren van uw woning. Of het nu gaat om een ​​uitbouw, een aanbouw of een verbouwing; Van der Horst zorgt ervoor dat al uw wensen worden gerealiseerd. Als begrip in de wereld van de bouw onderscheidt ons bouwbedrijf zich door een solide regionaal netwerk. Daarnaast zijn wij uniek in de vele activiteiten die wij als aannemersbedrijf in Drentheuitvoeren. Alles voor een tevreden klant. Daarom houden onze experts rekening met al uw wensen en behoeften.

Aannemersbedrijf Drenthe voor prefab bouwen

Het kan allemaal veel sneller en efficiënter met prefab bouwen. Prefab betekent kant-en-klaar bouwen. Ons aannemersbedrijf in Drenthe regelt dit graag voor u. Op voorhand worden de benodigde elementen al op maat gemaakt in de fabriek. Dit heeft als voordeel dat we veel minder afhankelijk zijn van het weer. Met prefab woningbouw weet u precies wat u koopt en hoeveel het gaat kosten. En het voordeel van prefab woningen bouwen is dat er minder mensen ter plaatse nodig zijn. Andere voordelen van prefab bouwen zijn:

  • Niet afhankelijk van het weer
  • Binnen 6 tot 8 weken op te bouwen
  • Tijdbesparend

Bekijk hier de prefab projecten van bouwbedrijf Van der Horst.

Nieuwbouw Drenthe

Aannemersbedrijf Drenthe voor nieuwbouw

U heeft een bouwgrond gevonden waarop binnenkort uw droomhuis of bedrijfspand zal verschijnen. Dan wilt u natuurlijk een professioneel bouwbedrijf inschakelen om de bouw van uw nieuwbouw uit te voeren. Als zeer creatief en professioneel aannemersbedrijf in Drenthe maken wij uw droomhuis of bedrijf zoals u het voor ogen heeft. We nemen deel aan elke stap van het bouwproces. Zo kunt u samen met ons aan tafel zitten om uw wensen te bespreken. Het is ook mogelijk dat u naar ons komt met een bouwplan voor uw nieuwe woning of bedrijfspand, waarna wij dat met onze grondige kennis zullen bekijken en beoordelen. Welke manier u ook kiest om bij ons binnen te komen, wij zullen met passie voor u werken om uw wens om te zetten in een prachtig pand!

Bekijk hier de nieuwbouwprojecten van bouwbedrijf Van der Horst.

Bouwbedrijf Nieuw Amsterdam Inshakelen Voor Bouwproject

Aannemersbedrijf Drenthe voor verbouwen

Bent u toe aan een nieuwe indeling of meer ruimte? Er zijn mogelijkheden genoeg. Aanbouw, uitbouw of een hele verbouwing. Wij verzorgen de serre bij u thuis of meer werkplekken voor uw bedrijfspand. Wij zijn het aannemersbedrijf in Drenthe dat u eerlijk adviseert en met u meedenkt. Van bedrijfspanden tot schoolgebouwen, van woningen tot magazijnen; bij Van der Horst gaan we graag elke uitdaging aan. We hebben meer dan 1200 bouwprojecten gerealiseerd voor meer dan 85 klanten.

Bekijk hier de verbouwprojecten van bouwbedrijf Van der Horst.

 

Contact 

Geïnteresseerd in aannemersbedrijf Van der Horst in Drenthe? Of heeft u advies nodig? Neem gerust contact op met bouwbedrijf Van der Horst. Wij helpen u graag verder.