Aannemersbedrijf Hoogeveen

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf in de buurt van Hoogeveen? Zoek dan niet verder. Bouwbedrijf Van der Horst is het aannemersbedrijf waarnaar u op zoek bent. Bouwbedrijf Van der Horst is een echt begrip in de bouwwereld en wij onderscheiden ons door een sterk regionaal netwerk. Daarnaast zijn wij ook uniek in de vele activiteiten die wij als aannemersbedrijf in Hoogeveen uitvoeren. Wij helpen u als bouwbedrijf graag met de renovatie van uw woning of pand. Of het nu gaat om een ​​aanbouw, uitbouw of een complete renovatie; Van der Horst zorgt ervoor dat al uw ideeën werkelijkheid worden. Bij ons is een tevreden klant het belangrijkst. Daarom luisteren onze experts naar al uw wensen en behoeften.

Diensten aannemersbedrijf Hoogeveen

Bij aannemersbedrijf Hoogeveen bieden wij meerdere diensten aan. Hieronder lees je er meer over.

Verbouw

Geef uw woning of bedrijf een nieuwe indeling, meer ruimte of meer licht. Wij willen uw wensen leren kennen en deze ideeën voor u realiseren. Er is keuze genoeg, zoals balkons voor meer licht en ruimte in de woonkamer. Creëer een extra slaapkamer of studeerkamer met een dakraam, of kies voor een verbouwing om meer werkplekken in uw kantoor te creëren.

Prefab bouwen

Het voordeel van prefab gebouwen is dat er minder mensen nodig zijn op de bouwplaats. Deze manier van bouwen is misschien standaard, maar uiteindelijk bepaalt u de indeling. U geeft de locatie van ramen, deuren, stopcontacten en verlichting aan. Dit wordt tenslotte de woning of het bedrijfspand naar uw wensen!

Nieuwbouw

U heeft inmiddels al veel mooie plekken gevonden waar u uw droomhuis zou willen zien staan. Of misschien wilt u hier uw bedrijf vestigen! Natuurlijk wilt u ook een professioneel bouwbedrijf inhuren om de bouw van uw nieuwe pand te realiseren. Onze aannemer in Hoogeveen, Van der Horst, ziet u graag snel om de mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie over onze diensten klikt u hier.

Over aannemersbedrijf Hoogeveen

Bouwbedrijf van der Horst BV vormt al meer dan 70 jaar een begrip in de bouwwereld. Ons bedrijf onderscheidt zich in de markt door een sterk regionaal netwerk en een organisatie met een breed scala aan activiteiten. Wij zijn niet alleen verantwoordelijk voor renovatie en nieuwbouw, maar zijn betrokken bij het gehele traject, van planning en verkoop tot uitvoering, onderhoud en aftersales. Wij zijn een jong, dynamisch en innovatief bedrijf, dat hoge eisen aan zichzelf stelt. Wij gaan graag voor u aan de slag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Aannemersbedrijf Hoogeveen

Contact 

Heeft u nog vragen over ons aannemersbedrijf in de omgeving van Hoogeveen? Wij beantwoorden al uw vragen graag. Neem gerust contact op en hopelijk tot snel!