Bouwbedrijf Assen

Op zoek naar een ervaren en deskundig bouwbedrijf in Assen? Dan bent u bij Bouwbedrijf Van der Horst aan het juiste adres. Bij ons staan kwaliteit, innovatie en ontwikkeling voorop en dat dragen we uit in onze projecten. Wij leiden het bouwproces van de schets tot aan de oplevering, zodat u met een gerust hart uw bouwproject aan ons kunt overlaten. Wij hebben meer dan 70 jaar ervaring in de bouwwereld en stellen hoge eisen aan onszelf én aan onze eindproducten. Al deze dingen samen maken ons hét bouwbedrijf in Assen. Bent u benieuwd waartoe wij allemaal in staat zijn? Bekijk dan een van onze projecten.

Bouwbedrijf Assen voor verbouwingen

Wilt u meer lichtinval in uw huis? Of is uw bedrijfspand toe aan een nieuwe indeling? Dan kan een verbouwing wonderen verrichten. Bij Bouwbedrijf Van der Horst hebben we veel ervaring op het gebied van verbouwingen en helpen we ook u graag verder. Wij denken met u mee om tot de beste resultaten te komen. Of het nu gaat om een uitbouw, aanbouw of een totale verbouwing, met een deskundige blik gaan wij voor u aan de slag. Zowel voor ondernemingen als particulieren zijn wij het betrouwbare en deskundige bouwbedrijf in Assen.

Bekijk wie er u voor gingen

Van bedrijfspanden tot onderwijsgebouwen, van woningen tot opslag hallen. Wij van van der Horst gaan graag elke uitdaging aan. Wij hebben al ruim 1200 bouwprojecten uitgevoerd voor ruim 85 klanten. Bent u benieuwd wie u voor gingen?

Bekijk wie u voorging

Bouwbedrijf Assen Voor Verbouwingen

Prefab bouwen Assen

Heeft u interesse in prefab bouwen? Ook dan bent u bij Bouwbedrijf Van der Horst, als hét bouwbedrijf in Assen, op de juiste plek. Prefab bouwen heeft meerdere voordelen. Allereerst verloopt het bouwproces een stuk sneller. Alle materialen worden van tevoren op maat gemaakt, waardoor verspilling wordt tegengegaan. Prefab bouwen is dus ook een stuk efficiënter. Daarnaast worden veel elementen in de fabriek gemaakt, waardoor ze op locatie enkel nog ‘’in elkaar gezet’’ hoeven worden. Hierdoor zijn wij als bouwbedrijf niet afhankelijk van het weer en zijn we dus een stuk flexibeler. Ondanks dat prefab bouwen vaak wordt gelinkt aan ‘’standaard’’ huizen, is niks minder waar. U kunt namelijk de gehele indeling van uw woning zelf kiezen, zo bepaalt u waar de deuren, kozijnen en stopcontacten komen. Ook voor prefab bouwen zijn wij dus uw bouwbedrijf in Assen.

Nieuwbouw Assen

Heeft u een kavel of nieuwbouwwoning gekocht in Assen en bent u nog op zoek naar een bedrijf dat u kan verder helpen? Dan zit u bij Van der Horst goed, want als bouwbedrijf in Assen hebben wij ook veel ervaring met nieuwbouwprojecten. Wij denken graag met u mee en brengen alle mogelijkheden in kaart. Onze vakkundige specialisten houden u constant op de hoogte van de voortgang en leveren enkel maatwerk. Ook voor nieuwbouw bent u bij ons als bouwbedrijf in Assen dus goed.

Contact bouwbedrijf Assen

Heeft u behoefte aan nieuwbouw, prefab bouwen of een verbouwing? Neem dan eens contact met ons op, dan helpen wij u graag verder. Wilt u een indicatie van de kosten van uw project? Vraag dan een offerte aan, dan gaan wij als het bouwbedrijf in Assen direct voor u aan de slag!