Bouwbedrijf Borger

Bent u op zoek naar een ervaren bouwbedrijf in Borger? Zoek dan niet verder! Bouwbedrijf van der Horst is een ervaren partij waarbij kwaliteit, ontwikkeling en innovatie voorop staan. U kunt bij ons terecht voor verbouw, prefab bouw en nieuwbouw in heel de provincie Drenthe. Wij leiden het bouwproces van het beginschets tot aan de oplevering.

Bouwbedrijf voor verbouw en nieuwbouw in Borger

Uitbouwen, aanbouwen, verbouwen of prefab bouwen? Bij van der Horst maken we uw dromen werkelijkheid, want:

  • Wij zijn een jong, dynamisch team en innovatief bouwbedrijf in de omgeving van Borger
  • Betrokken van begin tot eind, dus ook de nazorg!
  • Een brede organisatie met een sterk regionaal bereik
  • Vakkundige, allround specialisten die maatwerk leveren

 

Al 70 jaar vormen wij al begrip in de bouwwereld!

Verbouwen

Aanbouwen, uitbouwen of juist helemaal verbouwen? Alles is mogelijk bij ons bouwbedrijf in de omgeving van Borger. Wij werken met een strakke planning en communiceren effectief tijdens ons proces. Wij denken met u mee en geven altijd onze oprechte mening. Met onze vakkundige allround specialisten leveren wij maatwerk in een veilige en gezonde omgeving. Geïnteresseerd? Neem een kijkje bij de andere projecten die wij hebben afgeleverd als bouwbedrijf in de buurt van Borger.

Bouwbedrijf Borger

Prefab bouwen

Zoekt u een bouwbedrijf in Borger of omgeving voor een prefab project? Ook hierin kunnen wij voorzien. Prefab bouwen betekent kant-en-klaar bouwen. Het bouwproces van prefab bouwen verloopt efficiënter en sneller. Dat bespaart geld en tijd. Bij prefab bouwen maakt de fabriek alle elementen op maat. Een voordeel hiervan is dat een bouwbedrijf minder afhankelijk is van het weer. Deze manier van bouwen is zeker niet standaard, u bepaalt de hele indeling. U geeft zelf aan waar de kozijnen, stopcontacten en deuren komen. Het is namelijk uw woning of bedrijfspand. Samen met u bespreekt onze expert uw persoonlijke wensen om tot een mooi resultaat te komen.

Nieuwbouw

Naast prefab bouw en verbouwingen staan wij als bouwbedrijf in Borger klaar voor uw nieuwbouw project. Samen met u realiseren wij de bouw van uw droomwoning. Wij hebben vakkundige specialisten in huis die uitsluitend maatwerk leveren. Daarnaast hanteren we een strakke planning en zorgen we voor duidelijke communicatie over het bouwproces. Onze jonge professionals zoeken graag een uitdaging met innovatieve ontwerpen en constructies. Daarnaast zijn wij in elke fase van het nieuwbouwproces betrokken, ook wanneer er al voorwerk is gedaan helpen wij van Bouwbedrijf van der Horst u graag verder.

Contact Bouwbedrijf van der Horst

Bent u benieuwd wat wij van Bouwbedrijf van der Horst voor u en uw bouwproject kunnen betekenen? Of heeft u vragen omtrent afgeronde projecten of onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door een van onze specialisten of vraag vrijblijvend uw offerte aan.