Bouwbedrijf Drenthe

Bent u op zoek naar een ervaren bouwbedrijf in Drenthe? Wij van Bouwbedrijf Van der Horst zijn een ervaren partij waarbij kwaliteit, ontwikkeling en innovatie voorop staat. Wij begeleiden en beheren bouwprocessen van het begin tot het einde. U kunt bij ons terecht voor onder andere verbouw, prefab bouw en nieuwbouw. Bent u benieuwd wat ons Bouwbedrijf in Drenthe voor u kan betekenen of heeft u vragen omtrent afgeronde projecten of onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze professionals adviseren u graag over uw bouwvraag. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bouwbedrijf Drenthe voor verbouwingen

Is uw woning in Drenthe toe aan een verbouwing? Of het nu gaat om het creëren van meer ruimte, een nieuwe indeling of meer ruimte in uw woning of bedrijfspand; bij Bouwbedrijf Drenthe Van der Horst staan onze professionals paraat. Wij bieden u graag de juiste oplossing, of het nu gaat om een uitbouw, aanbouw of een totale verbouwing. Waarom uw verbouwing laten uitvoeren door Bouwbedrijf Van der Horst? Wij zijn een betrouwbare partij die graag met u meedenkt en eerlijk adviseert. Zowel particulieren als ondernemingen kunnen bij ons terecht.

Bekijk wie er u voor gingen

Van bedrijfspanden tot onderwijsgebouwen en van woningen tot opslaghallen. Wij van Bouwbedrijf Drenthe Van der Horst gaan graag elke uitdaging aan. Wij hebben al ruim 1.200 bouwprojecten uitgevoerd voor ruim 85 klanten. Bent u benieuwd wie u voor gingen?

Bekijk wie u voorging

Nieuwbouw Assen

Wat is prefab bouwen?

Bouwbedrijf Drenthe Van der Horst faciliteert u ook graag tijdens uw prefab bouwprojecten. Prefab bouwen betekent kant-en-klaar bouwen. Doormiddel van prefab bouwen verloopt het bouwproces van uw woning of bedrijfspand zeer snel. Dat scheelt tijd en dat voelt u dus ook in de portemonnee. In de fabriek worden vooraf alle elementen op maat geproduceerd. Hierdoor zijn onze professionals minder afhankelijk van het weer. Vaak wordt prefab bouwen gezien als standaard. Echter, u bepaalt zelf de indeling van de ruimtes en waar u uw deuren, kozijnen en stopcontacten wilt laten plaatsen. Onze experts bespreken graag samen met u uw wensen omtrent prefab bouwen. Als professioneel bouwbedrijf in Drenthe staan wij voor iedere klus voor u klaar!

Bouwbedrijf Drenthe voor nieuwbouwprojecten

Heeft u een nieuwbouwwoning of kavel in Drenthe gekocht en bent u nog op zoek naar een bouwbedrijf in Drenthe om van uw bouwproject een droomwoning te maken? Dan bent u bij Bouwbedrijf Drenthe Van der Horst aan het juiste adres. Wij hebben vakkundige specialisten in huis die maatwerk leveren en altijd volgens planning werken. Wij communiceren tijdig met u over de vorderingen van uw nieuwbouwproject. Wij zijn jonge professionals en zijn altijd bezig met innovatieve ontwerpen en constructies voor onze nieuwbouwprojecten. Wij denken graag met u mee voor een ideale uitvoering van uw nieuwbouwproject, zodat u straks snel kan genieten van uw nieuwe pand of woning!