Bouwbedrijf Exloo

Op zoek naar een bouwbedrijf in Exloo? Voor verbouw, prefab bouwen of nieuwbouw? Of zoekt u een partner die het bouwproces van de eerste schets tot en met de oplevering kan leiden? Bouwbedrijf van der Horst is dé aannemer in Exloo en omgeving. Wij hebben meer dan 70 jaar ervaring in de bouwwereld en stellen hoge eisen aan onszelf én aan ons eindproduct. Kwaliteit, ontwikkeling en innovatie staan hierbij voorop.

Verbouw Exloo

Gezinsuitbreiding, de tuin meer bij het huis betrekken, meer lichtinval, uw kantoorpand uitbreiden: kortom: u heeft meer ruimte nodig? Dan kan een verbouwing uitkomst bieden. Bouwbedrijf van der Horst helpt vanaf de eerste tekening tot het moment waarop u kunt gaan inrichten. U kunt ons inschakelen voor elke vorm van verbouw in Exloo. Van een serre of dakkapel tot een complete aanbouw aan uw pand. En niet alleen particulieren kunnen gebruik maken van onze diensten ook scholen, vakantieparken, kinderdagverblijven, agrarische bedrijven en tal van andere ondernemers gingen u voor. Bekijk onze verbouw projecten om een indruk te krijgen van ons werk.

Bekijk wie er u voor gingen

Van bedrijfspanden tot onderwijsgebouwen, van woningen tot opslag hallen. Wij van van der Horst gaan graag elke uitdaging aan. Wij hebben al ruim 1200 bouwprojecten uitgevoerd voor ruim 85 klanten. Bent u benieuwd wie u voor gingen?

Bekijk wie u voorging

Nieuwbouw-woning-kantoor

Prefab bouwen Exloo

Prefab bouwen wil zeggen dat wij het voorwerk voor uw verbouwing al in onze werkplaats uitvoeren. Dit werkt tijd- en kostenbesparend. Zo is een prefab dakkapel in de meeste gevallen bijvoorbeeld al binnen een dag geplaatst. De dakkapel is namelijk al gebouwd en hoeft alleen nog op zijn plek worden gezet. Laat u een dakkapel op maat aanbouwen, dan moet u rekenen op een langer bouwtraject. Bij prefab wordt gebruikt gemaakt van bepaalde standaard maten, die moeten aansluiten op de huidige situatie in uw pand. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten op welke ondergrond ons prefab product worden geplaatst. Elke situatie is anders. Onze experts bekijken graag uw specifieke woonwens en voorzien u van passend advies.

Nieuwbouw Exloo

Een bouwkavel gekocht om uw droomwoning te laten bouwen? Of wilt u een compleet nieuw bedrijfspand realiseren? Ook hiervoor kunt van Van der Horst inschakelen, uw aannemer in Exloo en omgeving. Wij worden graag uitgedaagd met innovatieve ontwerpen en dynamische constructies. Onze young professionals zien waar uitdagingen liggen en denken graag met u mee. We zijn bij elke fase van het bouwproces betrokken. Dit betekent dat u ook in elke fase van het bouwen bij ons kan instappen, ook als er al voorwerk is gedaan door een ander bedrijf! In de loop der jaren hebben wij een uitstekende relatie opgebouwd met architecten, projectontwikkelaars, installateurs, onderaannemers en overige leveranciers. Een mooi eindproduct staat altijd centraal. Bekijk onze nieuwbouw projecten.