Bouwbedrijf Stadskanaal

Wilt u graag een nieuwe indeling of meer ruimte in uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij ons bouwbedrijf in de omgeving van Stadskanaal aan het juiste adres. Wij helpen graag bij de verbouwing van uw pand. Van der Horst zet uw ideeën om in werkelijkheid. Of het nu gaat om een aanbouw, uitbouw of een complete verbouwing, wij horen graag hoe u het voor ogen heeft. Een aantal voorbeelden van verbouwingen die wij realiseren, zijn het creëren van een extra slaap- of werkkamer met een dakkapel of het bouwen van een serre voor meer licht en ruimte in de woonkamer. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Plan dan gauw een afspraak in. 

Prefab bouwen

Een andere dienst van ons bouwbedrijf in de omgeving van Stadskanaal is prefab bouwen. Prefab bouwen betekent kant-en-klaar bouwen. Bij deze methode maken we alle elementen van uw woning op maat in onze fabriek. Op deze manier zijn wij niet afhankelijk van het weer. Een aantal voordelen van prefab bouwen zijn:

  • Er zijn minder mensen nodig op de bouwplaats.
  • Doordat het weer geen invloed heeft op de bouw, kunnen alle elementen volgens schema geproduceerd worden.
  • Door het vervaardigen in de fabriek, leveren wij de beste kwaliteit en bespaart u tijd.
  • Doordat de onderdelen voor uw huis op maat gemaakt zijn in de fabriek, is uw huis op de bouwplaats binnen zes tot acht weken op te bouwen.
Van Der Horst Als Bouwbedrijf Stadskanaal

Nieuwbouw bouwbedrijf Stadskanaal 

Tot slot gaat Van der Horst graag aan de slag met uw nieuwbouwproject. Heeft u een bouwkavel gevonden waar u uw droomhuis of bedrijfspand wilt laten bouwen? Daar helpt ons bouwbedrijf in de omgeving van Stadskanaal u bij. Als zeer professioneel en innovatief bouwbedrijf realiseren we uw droomwoning of bedrijfspand zoals u dat voor ogen heeft. Bij elke stap van het bouwproces zijn wij betrokken. U kunt dus zo bij ons aanschuiven om uw wensen samen met ons te bespreken of om met ons uw bouwtekening te bekijken en te laten beoordelen.

Bouwbedrijf Stadskanaal Eindresultaat

Contact bouwbedrijf Stadskanaal

Heeft u nog vragen over ons bouwbedrijf in de omgeving van Stadskanaal? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen uw graag bij het verbouwen van uw woning, prefab bouwen van uw bedrijfspand en het realiseren van uw droomhuis. Waarvoor u ook bij ons aanklopt, we gaan met ons bouwbedrijf in de omgeving van Stadskanaal enthousiast voor u aan de slag om uw wensen om te zetten in een schitterend pand.