Bouwbedrijf Ter Apel 

Op zoek naar een professioneel en kwalitatief erkend bouwbedrijf in de buurt van Ter Apel? Dan bent u bij Bouwbedrijf van der Horst aan het juiste adres. Als bouwbedrijf in de buurt van Ter Apel houden wij ons bezig met nieuwbouw, verbouw en prefab bouwen. Van begin tot eind zetten wij ons 100% in om het gewenste resultaat met professie en kwaliteit aan te leveren. Bij ons bouwbedrijf in de buurt van Ter Apel focussen wij ook op alle nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Hiermee garanderen wij de meest recente technieken, dit zo professioneel mogelijk! Bij interesse in onze diensten of bij vragen kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.  

 

Bouwbedrijf voor verbouw en nieuwbouw bij Ter Apel 

Uitbouwen, aanbouwen, verbouwen of prefab bouwen? Neem contact op om van uw ideeën werkelijkheid te maken. Waarom dan bij van der Horst? 

  • Een jong, dynamisch en innovatief bouwbedrijf in de omgeving van Ter Apel 
  • Betrokken van begin tot eind, dus ook de nazorg! 
  • Een brede organisatie met een sterk regionaal netwerk 
  • Vakkundige, allround specialisten die maatwerk leveren 

Wij vormen al meer dan 70 jaar begrip in de bouwwereld! 

Verbouwen  

Aanbouw, uitbouw of juist helemaal verbouwen? Alles is mogelijk bij ons bouwbedrijf in de omgeving van Ter Apel! Wij werken met een strakke planning en communiceren graag tijdens het proces. Ook denken wij altijd met u mee en geven wij onze oprechte mening. Met onze vakkundige allround specialisten leveren wij maatwerk in een veilige en gezonde omgeving. Neem ook zeker een kijkje bij de projecten die wij eerder hebben afgeleverd als bouwbedrijf in de buurt van Ter Apel voor inspiratie. Eveneens kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat wij met u mee kunnen denken.

Bouwbedrijf Omgeving Ter Apel

Prefab bouwen  

Prefab bouwen door een bouwbedrijf in Ter Apel of omgeving? Schakel van der Horst in! Bij prefab bouwen start het proces in de fabriek. Alle materialen worden vooraf geproduceerd, waarna ze bij de bouwplaats worden geleverd. Dit verkort het verbouwproces en daarom kiezen onze klanten er vaak voor. Ook is er dan sprake van een wat rustigere bouwplaats, omdat er niet zo veel mensen nodig zijn. Wij rekenen bij prefab bouwen meestal met een bouwperiode van 6 tot 8 weken, omdat de onderdelen al geheel op maat worden aangeleverd en bijvoorbeeld weersomstandigheden niet van sprake zijn. Uiteraard bepaalt u nog altijd zelf de indeling en werken wij volgens de gegeven richtlijnen. Vraag daarom uw offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op!