Nieuwbouw Amsterdam

Of u nu een nieuw huis wilt laten bouwen of een nieuw kantoorpand nodig heeft, Bouwbedrijf Van der Horst realiseert voor u nieuwbouw in Amsterdam. Met Bouwbedrijf Van der Horst heeft u een betrouwbare partner voor uw nieuwbouwproject. Al meer dan 70 jaar zijn wij een begrip in de bouwwereld. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons vakkundige team kunnen wij de bouw van uw nieuwe droomhuis realiseren. Bouwbedrijf Van der Horst is daarom de geschikte partij voor nieuwbouw Amsterdam en omgeving.

Werkwijze nieuwbouw Amsterdam

Wanneer u in zee gaat met Van der Horst om een nieuw droomhuis te (laten) realiseren, dan nemen wij u mee door het gehele bouwproces. Wij komen eerst graag persoonlijk met u in contact. In gesprek met u brengen wij uw wensen en behoeften zo nauwkeurig mogelijk in kaart. Op deze manier kan het eindresultaat van uw nieuwbouw in Amsterdam bij benadering aan (al) uw wensen voldoen. Samen met u stellen wij de planning op voor uw nieuwbouwproject. Wij toetsen de planning met de uitvoer ervan en schakelen met u wanneer dit nodig is. Zo bent u op de hoogte van de voortgang en zitten wij kort op de uitvoerders, zodat de planning zo goed mogelijk wordt nageleefd. Vooraf aan het project denken onze specialisten ook graag verder dan uw eigen wensen. Zij gaan graag de uitdaging aan om innovatieve ontwerpen en complexe constructies te bouwen.

Waarom Bouwbedrijf Van der Horst?

Goed nadenken over een bouwpartner voor nieuwbouw in Amsterdam is zeer belangrijk. U legt het vertrouwen en de verantwoordelijkheid bij anderen, waardoor u tot op zekere hoogte de controle uit handen geeft. U wilt aan het einde van de rit natuurlijk wel kunnen genieten van uw droomhuis. Met Bouwbedrijf Van der Horst neemt u een betrouwbare partner in de arm, waarmee u verzekerd bent van klantgericht maatwerk. Met onze jarenlange ervaring kunt u bij ons van het volgende op aan:

  • Wij denken met u mee vanuit het (nieuw)bouwproces
  • Onze specialisten brengen vanuit hun vakgebied uw wensen en behoeften zeer nauwkeurig in kaart
  • Een strakke planning, duidelijke communicatie en puur maatwerk staan bij ons centraal
  • U krijgt via ons garantie bij Bouwgarant

Bekijk wie u voorging

Nieuwbouw Amsterdam

Prefab bouwen nieuwbouw Amsterdam

Naast de traditionele nieuwbouw is prefab bouwen ook een optie bij Van der Horst. Deze manier van bouwen verloopt sneller en efficiënter doordat alle elementen vooraf op maat geproduceerd worden. Het wordt daarom ook wel kant -en-klaar bouwen genoemd. Kant -en-klaar betekent niet dat u een “standaard” huis krijgt. De indeling bepaalt u namelijk helemaal zelf; van de kozijnen tot de stopcontacten. Zo voldoet ook prefab bouwen aan uw wensen en komen wij samen tot een gewenst eindresultaat.

Contact Van der Horst

Aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden ontvangt u van ons een persoonlijke prijsopgave. Ieder bouwproject is uniek en de kosten van nieuwbouw in Amsterdam kunnen daarom ook verschillen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, onze experts adviseren u graag.