Nieuwbouw Coevorden

Wilt u een nieuw huis laten bouwen of heeft een nieuw kantoorpand nodig? Bouwbedrijf van der Horst realiseert uw nieuwbouw in Coevorden en zorgen dat alles naar wens is. Met meer dan 70 jaar ervaring en vakkundigheid is bouwbedrijf van der Horst uw betrouwbare partner voor nieuwbouw Coevorden.

Nieuwbouw in Coevorden door van der Horst

Met Bouwbedrijf van der Horst bent u verzekerd van nieuwbouw in Coevorden dat tot in de puntjes wordt uitgevoerd. We bespreken uw wensen en realiseren enthousiast het pand dat u voor ogen heeft. Tijdens het bouwproces vinden we het belangrijk om nauw betrokken te zijn zodat alles naar wens verloopt. Onze specialisten leveren met plezier en precisie vakwerk voor u. Ze gaan graag de uitdaging aan met innovatieve ontwerpen en constructies. Bekijk eens onze voorgaande projecten waartoe dat kan leiden!

Waarom Bouwbedrijf van der Horst?

Bij van der Horst weten we dat u niet zomaar een bouwbedrijf kiest voor uw nieuwbouw project in Coevorden. Het is dan belangrijk dat u kiest voor een bouwbedrijf die uw wensen vertaald naar een nieuw pand. Naast een goede samenwerking met onze klanten en jarenlange ervaring in de bouwwereld kunt u bij van der Horst rekenen op het volgende:

  • Van der Horst is méér dan een allround bouwbedrijf.
  • Bij ons heerst er een dynamisch, innovatief en jonge cultuur.
  • Wij hebben oog voor kwaliteit; tijdens het proces, maar ook op het resultaat.
  • Met een sterk regionaal netwerk zijn wij een brede organisatie.

Bekijk wie er u voor gingen

Van bedrijfspanden tot onderwijsgebouwen, van woningen tot opslag hallen. Wij van van der Horst gaan graag elke uitdaging aan. Wij hebben al ruim 1200 bouwprojecten uitgevoerd voor ruim 85 klanten. Bent u benieuwd wie u voor gingen?

Bekijk wie u voorging

Nieuwbouw Coevorden De Resultaten

Prefab nieuwbouw Coevorden bouwen

Naast de traditionele nieuwbouw in Coevorden is prefab bouwen een alternatief bij van der Horst. Prefab bouwen brengt een hoop voordelen met zich mee. Zo verloopt deze manier van bouwen sneller en efficiënter doordat alle elementen van tevoren worden geproduceerd. Omdat deze elementen in de fabriek worden gemaakt hebben bijvoorbeeld weersomstandigheden geen invloed op uw nieuwbouw in Coevorden. Daarnaast levert het niet alleen de beste kwaliteit, maar bespaart het ook tijd. Om te voorkomen dat u een “standaard” huis krijgt kunt u zelf beslissen over de indeling; van de posities van kozijnen tot de stopcontacten. Ook met prefab bouwen voldoen wij aan uw wensen en komen we samen tot uw gewenste nieuwbouw in Coevorden. Wilt u meer informatie over prefab bouwen? Kijk dan eens hier.

Wat kost nieuwbouw in Coevorden?

Omdat we maatwerk oplossingen leveren naar de wensen van onze klanten, staan kosten van onze projecten nooit vast. Wij maken een persoonlijke prijsopgave op basis van uw wensen en onze mogelijkheden. Dus heeft u bepaalde ideeën voor uw huis of kantoorpand? Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Bouwbedrijf van der Horst? Neem dan eens contact met ons op. Dan helpen wij u met het realiseren van uw droompand.

Vraag vrijblijvend uw prijsopgave aan