Nieuwbouw Drenthe

Met meer dan 70 jaar ervaring in de wereld van de bouw zijn wij een dynamisch en professioneel bedrijf. De kwaliteit van de bouwprocessen en het eindproduct staan daarbij centraal. Zo ook bij nieuwbouw in Drenthe. We beschikken over een sterk regionaal netwerk in het noorden van Nederland. Samen zorgen we ervoor dat uw nieuwbouwproject in Drenthe een succes wordt. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van nieuwbouw Drenthe of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact met ons op!

Werkwijze nieuwbouwproject

Om uw droomhuis of -pand te realiseren kunt u vaak wel wat hulp gebruiken. Aan Van der Horst heeft u een betrouwbare partner, die u eerlijk zal adviseren. Wij hebben vakkundige, allround specialisten in dienst, die het maatwerk leveren dat u van ze verwacht. Bovendien kunnen wij u via Bouwgarant absolute bouwgarantie bieden.

Wanneer u contact met ons opneemt, beginnen wij graag met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we met u aan tafel om uw wensen te bespreken. Het kan zijn dat u al een idee of bouwtekening heeft voor uw nieuwbouwwoning of -bedrijfspand in Drenthe. Neem deze gerust mee! In dat geval bekijken onze deskundigen de mogelijkheden en beoordelen ze of we het kunnen uitvoeren. Hoe u ook instapt, we gaan altijd enthousiast met het project aan de slag.

Bent u benieuwd wat u kunt verwachten? Bekijk dan onze eerdere bouwprojecten. Dat zijn er inmiddels al bijna 1000!

Bekijk wie er u voor gingen

Van bedrijfspanden tot onderwijsgebouwen, van woningen tot opslag hallen. Wij van van der Horst gaan graag elke uitdaging aan. Wij hebben al ruim 1200 bouwprojecten uitgevoerd voor ruim 85 klanten. Bent u benieuwd wie u voor gingen?

Bekijk wie u voorging

Nieuwbouw Drenthe Opgeleverde Woningen

Andere diensten

Naast de realisatie van nieuwbouw in Drenthe verzorgen wij ook verbouw en prefab bouw. Verbouw mag u heel breed zien: van een extra werk-of slaapkamer tot de aanbouw van een serre voor meer licht en ruimte in de woonkamer. Wij horen graag wat u voor ogen heeft en op basis daarvan zetten wij uw voorstel om in werkelijkheid. Prefab staat voor prefabricatie. Prefab bouwen betekent dan ook niets anders dan ‘kant-en-klaar’ bouwen. In plaats van de methode waarbij we alles ter plekke produceren en in elkaar zetten, komt alles rechtstreeks en op maat gemaakt uit de fabriek. Het grote voordeel aan prefab bouwen is dat we minder afhankelijk zijn van het weer en dat er minder mensen nodig zijn op de werkplaats – en dat bespaart weer tijd en geld.

Contact over nieuwbouw in Drenthe

Heeft u vragen over nieuwbouw in Drenthe of over een van onze andere diensten? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt natuurlijk ook altijd bij ons langskomen in Zuidlaren. Ons team staat voor u klaar!