Nieuwbouw Emmen

U wilt een droomhuis en wij realiseren het. Wilt u liever een bedrijfspand bouwen? Wij zorgen dat het helemaal naar wens is. Met Van der Horst neemt u een vakkundig en innovatief bouwbedrijf in de arm. De bouw van uw woning of bedrijfspand kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. 

Nieuwbouw door Van der Horst

Kom bij ons langs om uw wensen te bespreken en wij gaan enthousiast aan de slag om voor u een prachtig pand te maken. Tijdens iedere stap van het bouwproces zijn wij nauw betrokken om te zorgen voor een vlekkeloos verloop. Met een strakke planning en duidelijke communicatie krijgt u het pand dat u voor ogen heeft. Onze vakkundige specialisten leveren uitsluitend maatwerk en gaan graag de uitdaging aan met innovatieve ontwerpen en constructies.

Bekijk wie er u voor gingen

Van bedrijfspanden tot onderwijsgebouwen, van woningen tot opslag hallen. Wij van van der Horst gaan graag elke uitdaging aan. Wij hebben al ruim 1200 bouwprojecten uitgevoerd voor ruim 85 klanten. Bent u benieuwd wie u voor gingen?

Bekijk wie u voorging

Nieuwbouw-Assen

Prefab bouwen

Naast de traditionele nieuwbouw is prefab bouwen ook een optie bij Van der Horst. Deze manier van bouwen verloopt sneller en efficiënter doordat alle elementen vooraf op maar geproduceerd worden. Het wordt daarom ook wel kant-en-klaar bouwen genoemd. Kant-en-klaar betekent niet dat u een “standaard” huis krijgt. De indeling bepaalt u namelijk helemaal zelf; van de kozijnen tot de stopcontacten. Zo voldoet ook prefab bouwen aan uw wensen en komen wij samen tot een gewenst eindresultaat.

Waarom Van der Horst?

Het kiezen van een bouwbedrijf voor uw nieuwbouw project is een keuze die niet zomaar gemaakt wordt. U moet erop kunnen vertrouwen dat uw wensen goed vertaald worden naar het pand dat gebouwd wordt. Met onze jarenlange ervaring in de bouwwereld kunt u bij Van der Horst op het volgende rekenen:

  • Een betrouwbare partner die met u meedenkt en u eerlijk adviseert
  • Een strakke planning en duidelijke communicatie
  • Vakkundige, allround specialisten die u maatwerk leveren
  • U bouwgarantie via Bouwgarant aanbieden

Wat kost nieuwbouw in Emmen?

Aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden ontvangt u van ons een persoonlijke prijsopgave. Ieder bouwproject is uniek en de kosten van nieuwbouw in Emmen kunnen daarom ook verschillen. Wilt u weten wat wij van Van der Horst voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, onze experts adviseren u graag.