Nieuwbouw Exloo

Bent u starter op de woningmarkt, maar wilt u direct een droomhuis laten bouwen? Wilt u verhuizen en een nieuw huis (laten) realiseren? Bouwbedrijf van der Horst helpt u deze dromen waar te maken. Wij helpen u met het realiseren van nieuwbouw in Exloo en omgeving. Onze specialisten vertalen uw wensen, vragen en behoeften naar het nieuwbouwproject van uw dromen. Naast nieuwbouw in Exloo ontwikkelen wij ook nieuwe bedrijfspanden. Wilt u graag een nieuw bedrijfspand laten bouwen of heeft u wensen voor een nieuw droomhuis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u uw nieuwbouw Exloo droom waar te maken.

Bekijk wie er u voor gingen

Van bedrijfspanden tot onderwijsgebouwen, van woningen tot opslag hallen. Wij van van der Horst gaan graag elke uitdaging aan. Wij hebben al ruim 1200 bouwprojecten uitgevoerd voor ruim 85 klanten. Bent u benieuwd wie u voor gingen?

Bekijk wie u voorging

Nieuwbouw Exloo Opgeleverde Woningen

Werkwijze van der Horst nieuwbouw in Exloo

Wanneer u in zee gaat met van der Horst om een nieuw droomhuis te (laten) realiseren, dan nemen wij u mee door het gehele bouwproces. Wij komen eerst graag persoonlijk met u in contact. In gesprek met u brengen wij uw wensen en behoeften zo nauwkeurig mogelijk in kaart. Op deze manier kan het eindresultaat van uw nieuwbouw in Exloo bij benadering aan (al) uw wensen voldoen. Samen met u stellen wij de planning op voor uw nieuwbouwproject. Wij toetsen de planning met de uitvoer ervan en schakelen met u wanneer dit nodig is. Zo bent u op de hoogte van de voortgang en zitten wij kort op de uitvoerders, zodat de planning zo goed mogelijk wordt nageleefd. Vooraf aan het project denken onze specialisten ook graag verder dan uw eigen wensen. Zij gaan graag de uitdaging aan om innovatieve ontwerpen en complexe constructies te bouwen.

Waarom Bouwbedrijf van der Horst?

Goed nadenken over een bouwpartner voor nieuwbouw in Exloo is zeer belangrijk. U legt het vertrouwen en de verantwoordelijkheid in handen van anderen, waardoor u tot op zekere hoogte de controle ‘verliest’. U wilt aan het einde van de rit natuurlijk wel kunnen genieten van uw droomhuis. Met Bouwbedrijf van der Horst neemt u een betrouwbare partner in de armen, waarmee u verzekerd bent van klantgericht maatwerk. Met onze jarenlange ervaring kunt u bij ons van het volgende op aan:

  • Wij denken met u mee vanuit het (nieuw)bouwproces
  • Onze specialisten brengen vanuit hun vakgebied uw wensen en behoeften zeer nauwkeurig in kaart
  • Een strakke planning, duidelijke communicatie en puur maatwerk staan bij ons centraal
  • U krijgt via ons garantie via Bouwgarant

Nieuwbouw prefab bouwen in Exloo

Op gebied van nieuwbouw in Exloo is prefab bouwen steeds vaker de wens van de klant. Prefab bouwen is de trend binnen de bouw. In onze ruime werkplaats maken wij de verschillende componenten en deze monteren wij vervolgens op uw bouwgrond. Het voordeel van prefab bouwen ziet u terug in efficiëntie en het maatwerk. Prefab bouwen is geen ‘standaard bouwpakket’, maar is echt maatwerk. U bepaalt tot op het laatste stopcontact hoe u uw nieuwe prefab woning het liefst gebouwd ziet worden. Door de efficiëntie kunt u sneller genieten van uw droomhuis en bespaart u aanzienlijk op de bouwkosten.

Wat kost nieuwbouw in Exloo?

Op het moment dat uw wensen en behoeften in kaart gebracht zijn, maken wij een compleet bouwoverzicht voor uw nieuwbouw in Exloo. Op basis van dit overzicht ontvangt u van ons een persoonlijke prijsopgave. Gezien het feit dat wij enkel maatwerk leveren, kunnen de prijzen voor uw nieuwbouw nogal uiteen lopen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Bouwbedrijf van der Horst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder.