Nieuwbouw Hoogeveen

Wilt u een huis laten bouwen of heeft u behoefte aan een nieuw bedrijfspand? Voor alle nieuwbouw in Hoogeveen bent u bij Van der Horst Bouwbedrijf aan het juiste adres. Wij realiseren uw nieuwbouw in Hoogeveen en zorgen ervoor dat alles is afgestemd op uw wensen en behoeften. Met meer dan 70 jaar ervaring zijn we vakspecialisten op het gebied van nieuwbouw en helpen we ook u graag verder met uw nieuwbouwproject in Hoogeveen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens een van onze voorgaande projecten!

Waarom Bouwbedrijf van der Horst?

Bij Van der Horst weten we hoe belangrijk het is om de juiste partner te kiezen voor de nieuwbouw in Hoogeveen. Naast onze jarenlange ervaring staan wij daarom ook garant voor een goede en betrouwbare samenwerking. We communiceren alles direct met u zodat u op elk moment weet wat de stand van zaken is. Daarnaast zijn we een allround bouwbedrijf, wat betekent dat we alle specialisten zelf in huis hebben. Dankzij onze dynamische, jonge en innovatieve cultuur streven we naar de beste resultaten voor onze klanten. Met de focus op kwaliteit, zowel voor, tijdens als na de nieuwbouw in Hoogeveen, creëren we een eindresultaat waar we gezamenlijk trots op kunnen zijn.

Bekijk wie er u voor gingen

Bekijk wie u voorging

Nieuwbouw Hoogeveen Op Het Platteland

Prefab bouwen

Naast traditionele nieuwbouw in Hoogeveen wordt prefab bouwen steeds populairder. Hiervoor kunt u ook bij Van der Horst terecht, prefab bouwen brengt namelijk een hoop voordelen met zich mee:

  • Bouwen is sneller en efficiënter dankzij vooraf geproduceerde elementen
  • Dankzij de bouw in de fabriek is er geen hinder van weersomstandigheden
  • Naast de hoge kwaliteit wordt er ook tijd bespaart
  • Indeling van het huis is naar eigen keuze, het is dus geen ‘’standaard huis’’

Met prefab bouwen zorgen wij ervoor dat uw huis volledig aan uw wensen en behoeften voldoet en kijken we gezamenlijk naar alle mogelijkheden. Genoeg redenen dus om ook eens na te denken over prefab bouwen bij bouwbedrijf Van der Horst.

Contact nieuwbouw Hoogeveen

Voor nieuwbouw in Hoogeveen zit u bij bouwbedrijf Van der Horst dus goed. Of het nu gaat om traditionele nieuwbouw of prefab bouwen, wij helpen u graag verder. Door onze werkwijze gericht op het leveren van maatwerk oplossingen voor elke klant, staan de kosten echter nooit vast. Wij maken daarom een persoonlijke offerte afgestemd op uw wensen en behoeften. Heeft u ideeën over nieuwbouw in Hoogeveen? Neem dan eens contact met ons op of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan, dan gaan onze vakspecialisten direct voor u aan de slag!