Bouwbedrijf Emmen

Bent u op zoek naar een ervaren bouwbedrijf in Emmen en omgeving?  Wij leiden het bouwproces van de begin schets tot aan de oplevering. Bij Bouwbedrijf van der Horst zijn wij een ervaren partij waarbij kwaliteit, ontwikkeling en innovatie voorop staat. U kunt bij ons terecht voor verbouw, prefab bouw en nieuwbouw in heel Drenthe.

Verbouw Emmen

Wilt u een nieuwe indeling van uw woning? Of wilt u meer lichtinval in uw bedrijfspand. Wat uw wens ook is bij Bouwbedrijf Van der Horst zorgen wij dat het geleverd wordt; van een totale verbouwing tot een aanbouw. Bij het verbouwen van een woning of bedrijfspand zijn er een hoop mogelijkheden. Wij zijn een betrouwbare partij die meedenkt een u voorziet van eerlijk advies. Zowel particulieren als ondernemingen kunnen bij ons terecht voor een verbouwing. Bekijk hier onze voorgaande projecten.

 

Bekijk wie er u voor gingen

Van bedrijfspanden tot onderwijsgebouwen, van woningen tot opslag hallen. Wij van van der Horst gaan graag elke uitdaging aan. Wij hebben al ruim 1200 bouwprojecten uitgevoerd voor ruim 85 klanten. Bent u benieuwd wie u voor gingen?

Bekijk wie u voorging

Verbouw-woning

Prefab bouwen Emmen

Zoekt u een bouwbedrijf in Emmen voor een prefab project? Ook hierin kunnen wij u verder voorzien. Prefab bouwen betekent kant-en-klaar bouwen. Het bouwproces van uw woning of bedrijfspand verloopt doormiddel van prefab bouwen sneller en efficiënter. Dat bespaart tijd en geld. Bij prefab bouwen worden vooraf in de fabriek alle elementen op maat geproduceerd. Een voordeel hiervan is dat een bouwbedrijf minder afhankelijk is van het weer. Deze manier van bouwen is zeker niet standaard, u bepaalt de hele indeling. U geeft zelf aan waar de kozijnen, deuren en stopcontacten komen. Het is namelijk uw woning of bedrijfspand. Samen met u bespreken onze expert uw persoonlijke wensen om tot een mooi resultaat te komen.

Nieuwbouw Emmen

Naast verbouwingen en prefab bouwen staan wij als bouwbedrijf in Emmen ook voor uw nieuwbouw project voor u klaar. Samen met u realiseren wij de bouw van uw droomwoning. Wij hebben vakkundige specialisten in huis die uitsluitend maatwerk leveren, daarnaast hanteren wij een strakke planning en zorgen wij voor duidelijke communicatie over het bouwproces. Onze jonge professionals zoeken graag een uitdaging met innovatieve ontwerpen en constructies. Daarnaast zijn wij in elke fase van het nieuwbouw proces betrokken, ook wanneer er al voor werk is gedaan helpen wij van Bouwbedrijf van der Horst u graag verder. Bekijk hier onze nieuwbouw projecten.

Bent u benieuwd wat wij van Bouwbedrijf van der Horst voor uw bouwproject kunnen betekenen of heeft u vragen omtrent afgeronde projecten of onze diensten. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door een van onze professionals, of vraag vrijblijvend een offerte aan.