Bouwbedrijf Hoogeveen

Zoekt u een ervaren bouwbedrijf in Hoogeveen of omgeving? Dan bent u bij Van der Horst aan het juiste adres. Wij leiden het bouwproces van de beginschets tot aan de oplevering. Ons bouwbedrijf is een ervaren partij waarbij kwaliteit, ontwikkeling en innovatie voorop staat. Bij Van der Horst kunt u terecht voor verbouw, prefab bouw en nieuwbouw in heel Hoogeveen. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Wij stellen graag de mogelijkheden aan u voor!

Verbouw Hoogeveen

Bent u op zoek naar een manier waarop u uw woning opnieuw kunt indelen? Of wilt u meer lichtinval in uw bedrijfspand? Wat uw wens ook is, bij bouwbedrijf Van der Horst zorgen wij dat het geleverd wordt; van een aanbouw tot een totale verbouwing. Er zijn een hoop mogelijkheden bij het verbouwen van een woning. Wij zijn graag uw betrouwbare partner die te allen tijde met u meedenkt en u voorziet van eerlijk advies. Zowel particulieren als ondernemingen kunnen bij ons terecht voor bouwplannen. Om u alvast een kijkje te geven in de mogelijkheden van ons bouwbedrijf in Hoogeveen en omstreken, kunt u onze voorgaande projecten hier bekijken.

Bouwbedrijf Hoogeveen Inschakelen

Prefab bouwen met ons bouwbedrijf in Hoogeveen

Een andere dienst van ons bouwbedrijf in de omgeving van Hoogeveen is prefab bouwen. Met andere woorden gaan we kant-en-klaar bouwen. We maken bij deze methode alle elementen van uw pand of woning op maat in onze eigen fabriek. Zo zijn wij niet afhankelijk van het weer. Prefab bouwen biedt een aantal voordelen en deze zijn:

  • Er is minder mankracht op de bouwplaats nodig;
  • Alle elementen kunnen volgens schema geproduceerd worden, doordat het weer geen invloed heeft op de productie ervan;
  • Wij leveren de beste kwaliteit en besparen uw tijd, door het vervaardigen in de fabriek;
  • Doordat de onderdelen voor uw woning op maat in de fabriek gemaakt zijn, is uw huis op de bouwplaats binnen zes tot acht weken op te bouwen.
Bouwbedrijf Hoogeveen Eindresultaat

Nieuwbouw

Van der Horst gaat tot slot graag aan de slag met uw nieuwbouwproject. Heeft u een bouwkavel gevonden waar u uw droomhuis of bedrijfspand wilt laten bouwen? Daar helpt ons bouwbedrijf in de omgeving van Hoogeveen u bij. U kunt samen met ons uw wensen bespreken of uw bouwtekening laten zien en deze laten beoordelen. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomhuis. Waarvoor u ook bij ons aanklopt, we gaan met ons bouwbedrijf enthousiast voor u aan de slag om uw wensen om te zetten in een schitterend pand. Neem gerust contact met ons op

Van Der Horst Als Bouwbedrijf Hoogeveen