Nieuwbouw Assen

Of u nu een nieuw huis wil laten bouwen of een nieuw kantoorpand nodig heeft, Bouwbedrijf van der Horst realiseert voor u nieuwbouw in Assen. Met Bouwbedrijf van der Horst heeft u een betrouwbare partner voor uw nieuwbouwproject. Al meer dan 70 jaar zijn wij een begrip in de bouwwereld. Dankzij onze jaren lange ervaring en ons vakkundige team kunnen wij de bouw van uw nieuwe droomhuis realiseren. Bouwbedrijf van der Horst is de daarom geschikte partij voor nieuwbouw Assen en omgeving.

Waarom van der Horst voor nieuwbouw Assen?

Op het moment dat u een nieuwbouwhuis voor ogen heeft, dan is het noodzakelijk om de beste bouwpartner in te schakelen. Met Bouwbedrijf van der Horst bent u er zeker van dat nieuwbouw in Assen tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Uw droomhuis wordt realiteit. Onze samenwerking met u kenmerkt zich door drie belangrijke pijlers: enthousiast, betrouwbaar en zakelijk. Bouw zit in het bloed van onze experts. Dit stralen zij uit in het werk wat zij doen. Met plezier en precisie leveren zij vakwerk voor u. Daarbij blijven wij altijd zakelijk, want afspraak is afspraak. Wij hebben een overeenkomst met u waar wij ons aan hebben te houden. Bekijk eens een van onze voorgaande projecten om te zien waartoe wij in staat zijn!

Wat tekent Bouwbedrijf van der Horst?

Naast onze drie pijlers voor de samenwerking met onze klanten kenmerkt Bouwbedrijf van der Horst zich door de volgende punten:

Van der Horst is al ruim 70 jaar een gevestigde naam in de bouw;

  • Wij zijn meer dan een allround bouwbedrijf;
  • Onze organisatie kenmerkt zich door onze dynamische, innovatieve en jonge cultuur;
  • Kwaliteit opleveren is ons uitgangspunt;
  • Ons regionale netwerk is sterk

Onze regionale dekking is terug te zien in onze vestigingen. Wij hebben locaties in Exloo, Nieuw-Amsterdam en Zuidlaren. Hierdoor is Bouwbedrijf van der Horst goed geworteld in Drenthe en Noord-Nederland en dat maakt ons de partner voor Nieuw in Assen.

Nieuwbouw Assen De Resultaten

Prefab nieuwbouw Assen bouwen

Naast de traditionele bouw is prefab bouwen booming in de bouwsector. Bij prefab bouwen worden alle elementen van uw bouwproject op locatie op maat gemaakt. Externe omstandigheden hebben zo geen invloed op uw nieuwbouw in Assen. Prefab bouwen heeft basisstandaarden, maar er u beslist over de posities van kozijnen, verlichting en stopcontacten. Prefab bouwen is de combinatie van efficiënt bouwen met maatwerk oplossingen. Meer informatie over prefab bouwen.

Nieuwbouw Assen Opgeleverde Woningen

Kosten nieuwbouw in Assen

De kosten van onze bouwprojecten staan nooit vast. Wij leveren maatwerk oplossingen naar de wensen en eisen van onze klanten. Aan de hand van uw wensen en onze mogelijkheden maken wij een persoonlijke prijsopgave op. Heeft u bepaalde ideeën voor de nieuwbouw van uw droomhuis in Assen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Bouwbedrijf van der Horst? Neem dan gerust contact met ons op. Wij dragen graag ons steentje bij aan uw droomhuis.

Vraag vrijblijvend uw prijsopgave aan