Verbouw Emmen

Zou u graag uw huidige huis of kantoorpand willen aanpakken? De specialisten van bouwbedrijf van der Horst realiseren graag verbouw in de buurt van Emmen voor u. Ons aannemersbedrijf heeft al meer dan 70 jaar ervaring en daarmee zijn wij graag uw betrouwbare partner voor elk nieuwbouw– of verbouwproject. Heeft u plannen voor ogen? Dan is het noodzakelijk dat u de beste bouwpartner inschakelt. Wij verzekeren u dat alles omtrent het project tot in de puntjes uitgewerkt wordt. Met ons enthousiasme, betrouwbaarheid en zakelijke instelling maken we van uw droomhuis realiteit. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? We stellen de mogelijkheden graag aan u voor.

Van der Horst voor uw verbouw in Emmen

Zodra u met ons een samenwerking aangaat, tekent u niet alleen voor onze drie pijlers, maar bouwbedrijf Van der Horst kenmerkt zich door middel van de volgende punten:

  • Wij zijn al ruim 70 jaar gevestigd in de bouw;
  • We bieden meer dan een allround aannemersbedrijf;
  • Onze organisatie kenmerkt zich door onze dynamische, innovatieve en jonge cultuur;
  • Kwaliteit leveren staat bij ons op nummer één;
  • We beheren een sterk regionaal netwerk.

Dit laatste punt is terug te zien in de locatie van onze vestigingen. Van der Horst zit gevestigd in Nieuw-Amsterdam, Exloo en Zuidlaren. Hierdoor zijn wij goed gevestigd in Noord-Nederland voor verbouw in Emmen en omstreken.

Wij bieden meer

U kunt niet alleen bij ons terecht voor verbouw in Emmen, maar wij voorzien u graag van meer. Het prefab bouwen is naast de traditionele bouw ook erg booming in de bouwsector. Hierbij worden alle onderdelen van uw verbouwproject in Emmen op locatie op maat gemaakt. Zo hebben externe omstandigheden geen invloed op uw project. Natuurlijk heeft prefab bouwen te maken met basisstandaarden, maar u kiest zelf de posities van de kozijnen, verlichting en stopcontacten. Prefab bouwen is erg efficiënt doordat er gewerkt wordt met maatwerk oplossingen. Wilt u meer informatie over de optie? Onze specialisten staan u graag te woord.

Contact verbouw Emmen

Bent u benieuwd naar de kosten van de verbouw in Emmen of omgeving? Vraag dan gerust een persoonlijke prijsopgave aan, want de kosten van een bouwproject staan nooit vast. Wij leveren graag maatwerk naar aanleiding van de wensen en eisen van onze klanten. De mogelijkheden vormen de basis van het kostenplaatje. Heeft u specifieke ideeën voor uw project? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en uw verzoeken in te dienen.

Verbouw Emmen Van Der Horst